Blue Eco Marine 240 watt inclusief controller

Overzicht

Waarom Een blueeco?

Een blue eco vijverpomp kies je om de volgende redenen:

* De blue eco vijverpomp is de meest energiezuinige in zijn klasse. 

* Een blue eco is voorzien van de laatste technieken. Waaronder ,,true sine wave''.

* Blue eco vijverpompen zijn voorzien van PMSM ( permanent magnet synchronous motor). PMSM heeft een efficientie van 90 procent.

* Blue eco's hebben een externe controller voor 100 % variabele flow.

* Een blue eco pomp kan zowel nat als droog opstelbaar worden toegepast. Bovendien zijn ze 100 % zeewaterbestendig.

* Een blue eco pomp is evenals voorbereid op zonne paneel gebruik. Een echte topper voor de toekomst. 


Levertijd ca. 3 werkdagen
Aanbiedingsprijs € 735,00 was € 987,35
-
+

Gratis
verzending

Voor alle bestellingen boven de € 50,- voor Nederland! Excl. op maat gemaakte HDPE vijvers.

  •  Eerlijke prijzen
  •  Grote voorraad
  •  Goede service
  •  Snelle levering
 
 
De Blue Eco 240 Marine vijverpomp is de minst krachtige uitvoering van de Blue Eco serie. Hij is ideaal voor (zee)aquaria met kleinere aansluitmaten (ingang 40/50mm, uitgang 50/63mm). De pomp is ook in een standaard 240 uitvoering te verkrijgen. Deze Blue eco 240 marine vijverpomp is net zoals de andere pompen uit de Blue Eco Serie zoutwaterbestendig.

Blue Eco 240 marine: regelt de ultieme flow

De flow van Blue Eco pomp is volledig instelbaar. Hij is voorzien van True Sine Wave techniek waarmee hij een zeer stabiel voltage- en frequentieniveau behaalt. Het resultaat is een zeer energiezuinige pomp met een geruisloze loop en hoog aanloopkoppel. Dankzij de volledig instelbare flow draait uw filterinstallatie door in de winter zonder hoge stroomkosten te maken.

De Blue Eco 240 en Blue Eco 320 vijverpomp zijn beide voorzien van een 320 watt pomp. Echter krijgt u bij deze 240 versie een andere externe controller die een kleinere True Sine Wave powermodule heeft. De pomp is eenvoudig aan te sluiten dankzij de flexibele koppelingen. Dit resulteert in een onderhoudsvriendelijke installatie die geluidsdempend werkt.

Hoogwaardige materialen en robuuste bouwkwaliteit

De 8-polige rotor heeft een wolfraam titanium as. Deze rotor bestaat uit 16 kwalitatieve magneten van neodinium. Dit zijn de sterkste magneten ter wereld. De bescherming van de rotor wordt verzorgd door een laag aramide versterkte carbon. Een ondoordringbare laag die uw rotor veilig houdt. De beide uiteinden zijn voorzien van een dubbele-as afdichting.

Deze afdichting is voorzien van vlak gepolijste glijlagers die in een trillingvrij silicone bedding zijn geplaatst. Het resultaat is een rotor die volledig geschikt is voor zeewater en voorkomt dat er trilling worden doorgegeven aan vissen.

Innovatieve controller

Deze vijverpomp wordt geleverd met een innovatieve controller waarmee de flow gemakkelijk instelbaar is. Deze controller is voorzien van timerfunctie en volautomatische droogloopbeveiliging. De timerfunctie geeft u de mogelijkheid om vijf universele timerprogramma's in te stellen die de pomp vijf keer per dag aanpast in zowel capaciteit als duur. Hiermee heeft u totale controle en kunt u de functionaliteit van de pomp op elk moment van de dag aanpassen.

Veiligheid en kwaliteit

De solide PC en ABS constructie van de Blue Eco vijverpomp voorkomt lekkages. De rotor draait in het water die daarmee ook de lagers smeert. Uniek is dat de Blue Eco vijverpomp naar de Europa CE certificering ook over het Duitse 'TÜV Prüfungs- und Testzertifikat’ beschikt. Een bewijs van de kwaliteit en veiligheid die deze superieure vijverpomp biedt. 
Deze vijverpomp dient 24 tot 48 uur op fabrieksinstelling (1200 watt) te worden gebruikt alvorens de pomp zijn volledige capaciteit kan draaien. Hierdoor kunnen de onderdelen op elkaar inwerken, wat zorgt voor een lange levensduur. Let er ook op dat de blauwe ring aan de achterzijde (pompkont) niet dicht gedraaid wordt. Deze zorgt voor de koeling van de pomp en dient altijd open te staan. 

Technische specificaties Blue Eco 240 marine

 • Debiet: maximiaal 23000 liter per uur.
 • Opvoerhoogte: 7 meter
 • Waterdichtheidsklasse pomp - controller: IP68 - IP64
 • Ingang Vijverpomp: 40/50 mm 
 • Uitgang Vijverpomp: 50/63 mm
Meer informatie
Product Name Blue Eco Marine 240 watt inclusief controller
- Blue Eco
Voorraad Levertijd ca. 3 werkdagen
Special Price € 735,00

Geen verzendkosten binnen Nederland bij een bestelling vanaf € 50,-

Verzendkosten Nederland en beneden de 50 euro:

 • Pakketjes tot 10 kg: € 6,75
 • Pakketjes van 10 tot 31,50 kg: € 12,50
 • Pakketjes vanaf 31,5 kg: € 17,50

Rembours zendingen en verzending buitenland (Europa): 

 • Verzending buitenland (Europa) tot 25 kg: € 7,50
 • Verzending buitenland (Europa) vanaf 25 tot 200 kg: € 25,00
 • Met uitsluiting van HDPE vijvers (levering tegen meerprijs)


Hebt u vragen over dit onderwerp neem dan contact met ons op.