Evolution Aqua Wheatgerm 2000 gr (5 - 6 mm)

Overzicht

Ideaal voor koi en andere rassen van vijvervissen

Geweldig voor het voeden bij lage temperaturen

Verrijkt met Bio-Mos prebiotica

Bevat vitaminen en mineralen

Bevat ook Omega 3 en 6


Levertijd ca. 3 werkdagen
€ 21,95
-
+

Gratis
verzending

Voor alle bestellingen boven de € 50,- voor Nederland! Excl. op maat gemaakte HDPE vijvers.

  •  Eerlijke prijzen
  •  Grote voorraad
  •  Goede service
  •  Snelle levering
 
 

Evolution Aqua Wheatgerm

Dit product wordt geleverd in een voeremmer met een her sluitbaar, eenvoudig te openen deksel. Dit houdt het voer vers en droog, waardoor alle voedingsstoffen behouden blijven. Het is ontwikkeld door mensen die niet alleen geïnteresseerd zijn in het houden van vissen, maar ook een bewezen kennis van zaken hebben. We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit om alle aspecten van gezondheid, groei en ontwikkeling te bevorderen, waarbij speciaal rekening wordt gehouden met de spijsvertering en het welzijn van de vissen. Het belangrijkste doel is het welzijn van de vissen en de verbetering van het spijsverteringssysteem, waardoor de kwaliteit en helderheid van het water verbetert, wat weer een positieve invloed heeft op de gezondheid van uw vissen.

Voeren:
Deze Wheatgerm korrels zijn speciaal ontworpen als een voeding voor het gehele jaar, speciaal voor de lagere temperaturen. Geef uw vissen een zodanige hoeveelheid voer dat ze deze in enkele minuten kunnen opeten, zonder dat er iets overblijft. – U kunt altijd meer geven indien nodig. De juiste hoeveelheid varieert afhankelijk van vijvertemperatuur en waterkwaliteit. Onder de 4 graden Celsius is het beter niet te voeren. Door de complete voedingsstoffen in het voer, de hoge verteerbaarheid en het drijfvermogen van deze korrels, kunnen ze het hele jaar door worden gegeven als een uitstekende voedselbron voor uw vissen. Met Omega 3 en 6 en BioMos worden groei en gezondheid van uw vissen sterk verbeterd. Er zijn absoluut geen kunstmatige kleurstoffen gebruikt, wat vaak uw vijverwater laat verkleuren. Dit, alsmede de verminderde uitstoot van afvalstoffen, helpt om uw water kristalhelder te houden.

Ingrediënten: Soja, Tarwe, vlees- en beendermeel, Tarwemeel, Wheatgerm, Maïs, Havervlokken, Zalmolie, BioMos, Mineralen, Vitaminen

Typische Analyse: Ruw eiwit 28%, Olie 8%, Vezels 4.5%, AS 10%, Vitamine A 10,000 IU/KG, Vitamine D3 1500 IU/KG, Vitamine E (als alpha-tocoferolen) 150IU/KG,  Vitamine C500 mg/kg, Koper (als kopersulfaat) 15 mg/KG, Omega 6 – 1.3%, Omega 3 –1 % Plus een volledige toevoeging van B-vitaminen en sporen mineralen.

Meer informatie
Product Name Evolution Aqua Wheatgerm 2000 gr (5 - 6 mm)
Fabrikantnummer KEnv3144
- Evolution Aqua
Voorraad Levertijd ca. 3 werkdagen

Geen verzendkosten binnen Nederland bij een bestelling vanaf € 50,-

Verzendkosten Nederland en beneden de 50 euro:

 • Pakketjes tot 10 kg: € 6,75
 • Pakketjes van 10 tot 31,50 kg: € 12,50
 • Pakketjes vanaf 31,5 kg: € 17,50

Rembours zendingen en verzending buitenland (Europa): 

 • Verzending buitenland (Europa) tot 25 kg: € 7,50
 • Verzending buitenland (Europa) vanaf 25 tot 200 kg: € 25,00
 • Met uitsluiting van HDPE vijvers (levering tegen meerprijs)


Hebt u vragen over dit onderwerp neem dan contact met ons op.