Fish Pharma NPC 5000 gram


Levertijd ca. 3 werkdagen
€ 45,00
-
+

Gratis
verzending

Voor alle bestellingen boven de € 50,- voor Nederland! Excl. op maat gemaakte HDPE vijvers.

  •  Eerlijke prijzen
  •  Grote voorraad
  •  Goede service
  •  Snelle levering
 
 
Zuurstofgebrek: bij warme zomerse dagen of bij vijvers met een hoge biologische belasting kan het zuurstofgehalte dalen. De vissen hangen dan aan het oppervlak, hebben een versnelde kieuwbeweging en eten matig. NPC verhoogt het zuurstofgehalte door splitsing van de werkzame stof in onder andere vrije zuurstof, Voor de juiste dosering adviseren wij 10-20 gram per 1000 liter vijverwater .

Zweefvuil: zweefvuil zorgt voor vertroebeling van het water en daarnaast ook nog voor een belasting van het milieu. NPC vangt dit zweefvuil weg en brengt het naar de oppervlakte. Daarna kan het vuil via bijvoorbeeld de skimmer eenvoudig worden verwijderd. Dosering 30 gr per 1000 liter vijverwater.

Algen: zweef en draadalgen kunnen tot grote problemen leiden voor uw vissen en vijver. Draadlagen worden voor NPC afgebroken. Dit effect berust op een verhoogd gehalte aan zuurstof. Dosering: 3 dagen achter elkaar 30 gram per 1000 liter vijverwater.

Nitriet: Nitriet is een schadelijke stof die in iedere vijver tijdens de stikstofkringloop geproduceerd worden. In een goed gerijpt filter wordt nitriet vanzelf snel afgebroken door bacteriën. In een jong of verkeerd gebouwde/overbezette vijver kan nitriet lang en veel aanwezig zijn, de bacteriën hebben dan moeite om dit om te zetten. NPC helpt bij de omzetting door dit nitriet met zuurstof te binden waardoor het verwijderd wordt. Aangezien dit effect niet blijvend is adviseren wij om het systeem extra te ondersteun met bacteriën en de filter extra te beluchten.

Bij het gebruik van dit product moet de PH (7,5 – 8,5) en de Hardheid (>4) in de gaten te houden. Werkzame stof: 100% natriumpercarbonaat.
Meer informatie
Product Name Fish Pharma NPC 5000 gram
- Fish Pharma
Voorraad Levertijd ca. 3 werkdagen

Geen verzendkosten binnen Nederland bij een bestelling vanaf € 50,-

Verzendkosten Nederland en beneden de 50 euro:

 • Pakketjes tot 10 kg: € 6,75
 • Pakketjes van 10 tot 31,50 kg: € 12,50
 • Pakketjes vanaf 31,5 kg: € 17,50

Rembours zendingen en verzending buitenland (Europa): 

 • Verzending buitenland (Europa) tot 25 kg: € 7,50
 • Verzending buitenland (Europa) vanaf 25 tot 200 kg: € 25,00
 • Met uitsluiting van HDPE vijvers (levering tegen meerprijs)


Hebt u vragen over dit onderwerp neem dan contact met ons op.