KOI Professional 12000 vijverfilter


Levertijd ca. 3 werkdagen
€ 639,00
-
+

Gratis
verzending

Voor alle bestellingen boven de € 50,- voor Nederland! Excl. op maat gemaakte HDPE vijvers.

  •  Eerlijke prijzen
  •  Grote voorraad
  •  Goede service
  •  Snelle levering
 
 

Dit nieuwe en innovatieve filter combineert de voordelen van drie verschillende filterelementen in één apparaat.

Fase 1: Het water stroomt door het verticaal in het filter geïntegreerde UV-C-systeem met 24 watt. De gebruikte E14-UV-C-lampen vormen een eenheid met het bijbehorende elektronische voorschakelapparaat (EVG). Deze combinatie vereenvoudigt het vervangen na afloop van de bedrijfsduur aanzienlijk; bovendien is het systeem duidelijk minder gevoelig voor storingen dan conventionele UV-filters – en verbruikt tot 65% minder stroom! Een ander pluspunt: Zweefalgen die zich snel vermenigvuldigen en het gevreesde "groene water" veroorzaken, worden efficiënt gebonden zonder het water te belasten.

Fase 2: Het water loopt over de edelstalen spleetzeef met een maaswijdte van 200 µm; zwevende deeltjes en uitwerpseldeeltjes worden hier direct effectief verwijdert. Onder de zeef verrijkt het water zich in hoge mate met zuurstof.

Fase 3: Het water wordt door middel van een Matala-mat gelijkmatig over de biokamer in het onderste deel van het filter verdeeld. Daar ondergaat het tot dusverre mechanisch gereinigde water een uiterst efficiënte biofiltering. Het daarvoor noodzakelijke sera siporax pond is al bij de levering inbegrepen!

Het filter is weerbestendig en hoeft niet onder een overdekking te staan of op een andere manier tegen regen beschermd te worden. Het is van hoogwaardige kunststof en is uitgerust met aansluitingen voor alle gangbare slangdiameters (19 mm resp. ¾"; 25 mm resp. 1"; 32 mm resp. 1 ¼" en 40 mm resp. 1 ½"). Op grond van de uitrusting ervan met een 10 m lange en weerbestendige kabel is het sera KOI Professional 12000 vijverfilter ook geschikt voor grotere terreinen.

Meer informatie
Product Name KOI Professional 12000 vijverfilter
Fabrikantnummer 08309
- Sera
Voorraad Levertijd ca. 3 werkdagen

Geen verzendkosten binnen Nederland bij een bestelling vanaf € 50,-

Verzendkosten Nederland en beneden de 50 euro:

 • Pakketjes tot 10 kg: € 6,75
 • Pakketjes van 10 tot 31,50 kg: € 12,50
 • Pakketjes vanaf 31,5 kg: € 17,50

Rembours zendingen en verzending buitenland (Europa): 

 • Verzending buitenland (Europa) tot 25 kg: € 7,50
 • Verzending buitenland (Europa) vanaf 25 tot 200 kg: € 25,00
 • Met uitsluiting van HDPE vijvers (levering tegen meerprijs)


Hebt u vragen over dit onderwerp neem dan contact met ons op.